házimozi

Top Gun filmek kék lemezen - repülj otthon a fellegekbe

Tom Cruise előtt senki sem gondolta volna, hogy a repülős filmek is kasszát robbanthatnak. A Top Gun és Top Gun: Maverick látványorgiával sikerült, ráadásul most dupla kék lemezen is megtapasztalhatjuk a különleges élményt otthon. Az extrák pedig tovább fokozzák a „hype”-ot. Egyértelmű, hogy a második rész a legjobb, de ez egyéni döntés kérdése, az viszont tény, hogy a főszereplő még mindig jól tartja magát. Olvass tovább, hogy megismerd a részleteket!

Tovább

Két nagyszerű Sherlock Holmes film kék lemezen

Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) a legbonyolultabb rejtélyek középpontjában megtalálta az igazságot. Dr. John Watson (Jude Law), megbízható szövetségese segítségével a neves „tanácsadó nyomozó” páratlan a legkülönfélébb bűnözők üldözésében, akár egyedülálló megfigyelőképességére, vagy a figyelemre méltó deduktív készségeire hagyatkozik. Robert Downey Jr. telitalálat a címszerepe. Most a két filmet egyszerre nézhetjük otthon Blu-ray lemezen az illusztris szereplőgárdával.

Tovább

A streaming boom alatt érdemes még áldozni a házimozi lemezekre?

A streamingszolgáltatóknak (pl.: Netflix, Disney+ vagy HBO Max) köszönhetően bármikor és bárhol nézhetjük kedvenc filmjeinket. Azonban mégis az a legjobb, ha otthon a DVD-k és Blu- ray lemezek társaságában szórakozunk. A gond az, hogy a Disney (ideértve a Marvel franchise-t is) nem tesz már rá magyar specifikációt a lemezeire, a Universal-nak meg nincs honi forgalmazója. Szerkesztőségünk megtalálta a megoldást a FilmGame.hu cseh webshop oldalán.

Tovább

Az új Pókember-trilógia - avagy minden idők legjobb Marvel filmjei egy kiadványban!

Amíg a Hazatérés arról szólt, hogy Pókember megtalálta a helyét a Bosszúállók korai idejében, és az Idegenben azt mutatta be, hogy megtalálja a saját helyét egy olyan világban, ahol nincs segítsége, akkor a Nincs hazaút úgy fejezi be ezt a trilógiát, hogy rendet tesz a miatta kialakult káoszban (multiverzumban) és majdnem felfedi személyazonosságát. A házimozi szerelmesei most egy olyan kék lemezt kaptak, amely mindhárom filmet tartalmazza kreatív borítóval és rengeteg (több mint 60 percnyi) extra tartalommal. Sajnos az extrákat magyar felirat nélkül, eredeti nyelven (angol felirattal) tekinthetjük meg!

Tovább