Szörényi Levente és a Vujicsics együttes balatoni koncertje

A nyár egyik rendkívül érdekes balatoni koncertje várható augusztus 20-án. Szörényi Levente újra színpadon. Ezen alkalommal a Vujicsics együttessel lép fel a „Hej, barátom...” c. koncerten - Balatonfüred, Gyógy tér
(Rossz idő esetén a koncert a Sportcsarnokban kerül megrendezésre),- ahol lesz délszláv népzene és Illés dalok is. A tűzijáték előtti koncert is az ünnepi hangulatot emeli, és élmény gazdag szórakozást ígér az igényes zene kedvelőinek.

A koncerten – Szörényi Levente közreműködésével – felcsendülnek az Illés együttes leghíresebb dalai is „A Kugli” vagy a „Sárga rózsa”, vagy az „Amikor én még kissrác voltam”. Az esten természetesen hallható lesz a „Hej, barátom” is. Az esten a Vujicsics együttes – a hazai közönség által is jól ismert, és a számára oly kedves – délszláv dallamokat játssza.

Az este programja igazi szórakozást és zenei élményt fog nyújtani, mind az Illés együttes, mind Szörényi Levente, mind a Vujicsics együttes rajongóinak.

Jegyek kaphatók Balatonfüreden, a koncert helyszínén, a www.jegy.hu oldalon, az Interticket országos jegyirodai hálózatában.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.