PS Produkció

Az idei évad legvagányabb produkciója lesz a We Will Rock You!

A világszerte a top 10-ben emlegetett QUEEN musical magyar változata november 24-től lesz látható a BOK, volt Syma csarnokban. A minden szempontból különlegesnek ígérkező We Will Rock You musicalt a PS Produkció állítja színpadra. A világon elsőként új rendezésben és koreográfiával, egyedülálló látványvilággal, magyarul és angol nyelvű feliratozással.

Tovább

Sakk (Chess)

Magyar cím: 
Sakk

Sakk, a szerelem, szenvedély, játék és küzdelem darabja, két sakkvilágbajnoki döntő története, melyet két szuper nagyhatalom harca irányít. 1992-ben és 1995-ben a Rock Színház már műsorára tűzte a népszerű darabot, amely most szabadtéren majd pedig a Magyar Színházban lesz látható.

Ország: 
Magyarország
Rendező: 
Cornelius Baltus
Írta: 
Tim Rice
Zene: 
Benny Anderson és Björn Ulvaeus
Szereplők: 
Egyházi Géza / Bot Gábor
Szereplők: 
Sári Éva / Kecskés Tímea
Szereplők: 
Szemenyei János / Csordás Levente
Szereplők: 
Gábor Géza
Szereplők: 
Kecskés Tímea / Koós Réka
Szereplők: 
Kiss Ernő Zsolt / Bot Gábor
Szereplők: 
Varga Viktor / Jenei Gábor
Szereplők: 
Közreműködik a Jazz and More Kórus
Bemutatja: 
PS Produkció

Tovább

Sakkozó vámpírok

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy színdarabnak az utolsó tíz percét ismerhetjük meg először. Azoknak azonban, akik ellátogattak a Sakk musical-koncert július 16-i sajtótájékoztatójára, ebben az élményben lehetett részük. Bár a díszletekbe és a jelmezekbe még egyáltalán nem, a tánckoreográfiába pedig csak egészen minimálisan tekinthettünk be, az ízelítő mégis meglehetősen hatásos volt.

Tovább