Hírek

Itt olvashat híreket a kultúra világából: esemény, koncert, fesztivál, zenei videók, érdekességek.

Hogyan alakíthatunk ki tágas és élhető tereket egy kisebb lakásban? Az üveg sokoldalú felhasználása jelentősen növelheti otthonunk térérzetét, mivel a fény szabad áramlását teszi lehetővé, ezáltal tágasabb, szellősebb hatást kelt. Az üveg nem csak helytakarékos, de esztétikailag is kifinomult megoldást nyújt.

5

Az angliai turnéját félbeszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a fergeteges Michael® Show – amely tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt. A James Baker neves producer által megálmodott, díjnyertes produkció élő zenekarral, káprázatos jelmezekkel, ikonikus táncokkal, és persze a hihetetlen Ben Bowmannel várja a közönséget november 29-én Szegeden, 30-án és december 1-jén pedig Budapesten az Erkel Színházban.

5

Véget ért a Sziget Fesztivál idén, de már most tudjuk, mikor találkozunk újra 2025-ben. Egy színes, energikus és emlékezetes eseménnyel zárták le az első harminc évet, ami a visszajelzések alapján nagy sikert aratott. Az idei fesztivál egy majdnem telt házas nappal búcsúzott, Fred Again.. szettjével a középpontban, de Halsey, Kylie Minogue, Liam Gallagher és Sam Smith fellépései is maradandó élményt nyújtottak a közönségnek. 2025. augusztus 6-11. között újraindul a Sziget....

5

A sikeres amerikai és angliai turnét követően Magyarországra érkezik a West Endről és a legendás Royal Albert Hallból a díjnyertes „Queen of the Night Show”, amely Whitney Houston örökségét ünnepli. Az előadás 2024. október 18-án és 19-én az Erkel Színházban, október 20-án pedig Debrecenben, a Kölcsey Központban kápráztatja el a közönséget.

5

A megnyitást követően a Klauzál téren található David’s Kitchen látványpékség, deli és kávézó hamar a környéken lakók és a turisták mindennapos találkozópontjává vált. A csapatuk folyamatosan új ötleteken, meglepetéseken dolgozik. A legújabb ezek között piknik táskájuk, amelyet szívből ajánlanak mindazoknak, akik Budapest parkjait szeretnék felfedezni és azokban egy nyugodt és tartalmas délutánt eltölteni.

5

A Korda házaspár, azaz Korda György és Balázs Klári, már évtizedek óta a magyar zenei élet meghatározó alakjai. Zenei sikerük titka több összetevőből áll, amelyek együttesen biztosítják népszerűségüket és időtállóságukat. Amíg legutóbb nyár elején volt koncertjük idén ők zárják a szezont augusztus 23-án, a Budapest Parkban! Lesznek ismét nagy slágerek és bulizhatunk egy jót a Reptér-re is!

5

2025 tavaszán a NOX egy különleges és lenyűgöző show-val készül, amit március 22-én az MVM Dome-ban fognak bemutatni! A zenekar 2022-es visszatérő koncertje, amely telt házat vonzott a Budapest Sportarénába, a csapat 23 éves történetének egyik legnagyobb diadala volt. A NOX továbbra is kulcsszereplője a hazai zenei életnek. Azóta a zenekar egymás után aratja a sikereket, bizonyítva, hogy energiájuk és kreativitásuk töretlen.

5

Már hallgatható a Budapest Park új zenei játszótere, mely lehetőséget teremt mind új, mind régi, hazai és nemzetközi előadóknak, akiket ritkán hallhatunk a hazai rádiókban. A Park FM éjjel-nappal sugározza a legizgalmasabb zenéket, kezdve a rendszeresen fellépő sztárok slágereitől a kevésbé ismert, feltörekvő művészek dalaiig. Céljuk egy olyan előremutató zenei platform létrehozása, amely a Budapest Park értékeit tükrözi és irányt mutat a hallgatóknak.

5

A Sziget 2024 (augusztus 7-12. között)-es sokoldalú programkínálatában már rögtön az első napon, augusztus 7-én a Nagyszínpadon fellép a BRIT Awards-on idén "Global Icon" különdíjjal kitüntetett Kylie Minogue, aki tavaly Grammy-díjat is nyert legújabb albumáért. A Nagyszínpad headliner sávjában olyan nevek szerepelnek idén, mint Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix és Fred again., míg más sávokban olyan sokszínű előadók lépnek fel, mint Skrillex...

5

Sam Smith, a világhírű énekes és dalszerző, páratlan hangjával és lenyűgöző előadásmódjával, elragadja a közönséget augusztus 11-én a Sziget Fesztiválon. Ezen az estén a Sziget nagyszínpadán újraéled a zene varázsa és a dalok (többek közt:Stay With Me, Diamonds, I Feel Love, Promises, Gloria) elrepítik őket egy érzelemteli zenei utazásra. A Magic Mirror pedig hozza a jól bevált szórakoztatás receptjét!

5