Tökéletes hang 3

Eredeti cím: 
Pitch Perfect 3

Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb bevételt hozó nyitó hétvégéjét tudhatja magáénak a zenés film műfajában.
Az acapellás lányok várva várt harmadik kalandját Trish Sie rendezte.

Az előző két részben megkedvelt lányok lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol már nem elég a sikerhez, ha valaki egy acapella-együttes tagja. A Bellák nagy lendülettel visszatérnek a Tökéletes hang 3-ban, az eddig több mint 400 millió dollárt hozó sorozat újabb részében. A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszéledtek, és keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Ám hirtelen lehetőség adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, tehát a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.

A bőség zavarával küzdhetünk, ha áttekintjük, milyen új szereplőkkel gazdagodott a Tökéletes hang 3 színészgárdája. Itt van például napjaink egyik legsokoldalúbb karakterszínésze, John Lithgow, aki Fergust, Háj Amy igen bizarr viselkedésű édesapját alakítja. Szintén a szereplőgárda új tagja Chicago, akit Matt Lanter alakít. Snow és Lanter civilben régóta jó barátok voltak, ezért nagyon örültek, hogy végre a vásznon is együtt lesznek láthatók.

Bemutató: 
csü., 2017/12/28
Rendező: 
Trish Sie
Szereplők: 
Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Elizabeth Banks
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)