Könyvklub - az alkony ötveny árnyalata

Eredeti cím: 
Book Club

A fergeteges vígjátékban a humor és a szenvedély a tetőfokára hág. Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen és Candice Bergen ebben az üdítő, minden pillanatában szórakoztató komédiában olyan férfiakat igéznek meg, mint Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss és Craig T. Nelson. Minden korosztálynak erősen ajánlott!

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

Bemutató: 
csü., 2018/05/31
Rendező: 
Bill Holderman
Szereplők: 
Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone, Richard Dreyfuss
Forgalmazó: 
Freeman Film
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)