3 élőszereplős Disney film, ami az egész család számára szórakoztató lehet

Közeleg a karácsony, amikor a család egy kicsit több időt tud együtt tölteni. Ebben a pár napban a pihenés, a beszélgetés és a játék mellett, szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb program lesz egy közösen kiválasztott film megnézése is.

Vannak természetes az örök klasszikus karácsonyi filmek, mint például az Igazából szerelem vagy a Reszkessetek betörők, amelyeket a Tv csatornák is évről-évre a képernyőre tűznek. Ezek kézenfekvő választást jelentenek, a közös időtöltéshez, azonban sokak számára talán kissé már unalmasak. Ha olyan filmeket keresünk, amelyek a kisebb gyerekek számára is szórakoztatók és a felnőttek számára is élvezhetők, akkor kézenfekvő választást jelenthetnek a különféle élőszereplős Disney adaptációk, az utóbbi néhány év megfilmesítési „mániájának” köszönhetően bőséges a választék ezekből. Cikkünk további részében 3 élőszereplős Disney filmet mutatunk be, amelyet szinte biztos, hogy az egész család élvezni fog. Lássuk a filmeket!

Demóna

A Demóna a Disney rajzfilmek megfilmesítési hullámának egyik úttörő darabja, ugyanis a történet egészen új szemszögből közelíti meg a Csipkerózsika című mese történetét. A 2014-ben készült filmben a Demóna, a gonosz tündér játssza a főszerepet, aki a rajzfilm egysíkú gonoszánál jóval árnyaltabb karakter.
Színészi alakítását tekintve talán nem túlzás állítani, hogy a Demóna Angelina Jolie egyik legjobb filmje , a színésznő rendkívül szerethetővé varázsolja a rábízott karaktert. Mellette olyan színészek gondoskodnak a szórakoztatásunkról, mint Imelda Staunton, Elle Fanning vagy Juno Temple.

Tükröm, tükröm

A 2012-ben megjelent Tükröm, tükröm című filmet az egyedi látásmódú rendező, Tarsem Singh dirigálta. Ahogy arra a címadásból is következtethetünk a filmen Hófehérke oly sokszor elmesélt története elevenedik meg a szemünk előtt. A produkció nem aratott átütő sikert és meglehetősen megosztónak számít, azonban, ha ráérzünk a film világára, és az olykor gyermetegnek ható humorától is el tudunk vonatkoztatni, akkor egy rendkívül kellemes, szórakoztató filmélményben lehet részünk. A Tükröm, tükröm közel sem nevezhető Julia Roberts legjobb filmjének, azonban a színésznő a gonosz mostoha szerepében sziporkázik, így a rajongóinak szinte kötelező darab ez a film.

Hamupipőke

A 2015-ben készült Hamupipőke, melyet Kenneth Branagh rendezett éppen azzal tűnik ki a megfilmesített mesék sokaságából, hogy mer az lenni, ami. Egy tanulságos történet, ahol a főhősnő révbe ér, míg a rossz elnyeri méltó jutalmát. Nincsenek világmegváltó gondolatok, vagy erőltetnek ható újítási törekvések, csak egy szórakoztató történet és mesés látványvilág, megfűszerezve a kiváló színészi játékkal. Az ismert szerepeket olyan remek színészek formálják meg teljes átéléssel, mint Cate Blanchett, Stellan Skarsgård, Helena Bonham Carter vagy Lily James.

Bízunk benne, hogy sikerült néhány jó ötletet adnunk a karácsonyi filmnézéshez. Ha tetszett ez a cikk látogass el a Teaser.hu weboldalra is, ahol a filmajánló rovatban számos hasonló cikket olvashatsz.

Kép forrása: Pexels.com

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)