Városmajor

Idén nyáron is foglaljunk helyet a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira

Teljes gőzzel dübörög az évad, és megkezdődött a nyári jegyértékesítés a Városmajori Szabadtéri Színpadon. 2024-ben még sosem látott gazdagsággal és változatossággal friss bemutatókkal várják a közönséget. Az Örkény István Színház bemutatójával, lenyűgözően erős mezőnnyel a Szemle Plusz versenyprogramban, és a színészképző iskolák friss diplomamunkáival.

Bemutatja: 
Városmajor Szabadtéri Színpad

Tovább

Jubileumi Színházi Szemle a Városmajorban!

A közönség és a szakma által is kedvelt és elismert Városmajori Színházi Szemle versenyprogramja idén 2022. augusztus 27. és szeptember 10. között hét nagyszerű vidéki és határon túli, valamint egy fővárosi, független előadás mutatkozik be a budapesti közönségének. A rendezvény minőségi szórakozást ígérő darabjait a színház művészeti tanácsadója, Peremartoni Krisztina választotta ki a kőszínházi kínálat több tucatnyi előadásából.

Tovább

Még mindig azt kutatják a Városmajorban, hogy mennyit ér meg a kultúra?

A Városmajori Szabadtéri Színpad abban hisz, hogy a művészet, a kikapcsolódás és a kulturális élmények közös megélése elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz és gyógyír a bizonytalanságra. Ezért a színház egy egész nyáron átívelő, egyedi kezdeményezéssel szeretne reagálni a kialakult helyzetre: döntse el a néző, hogy mennyit ér a kultúra és határozza meg a jegyárat!

Tovább