Még mindig azt kutatják a Városmajorban, hogy mennyit ér meg a kultúra?

A Városmajori Szabadtéri Színpad abban hisz, hogy a művészet, a kikapcsolódás és a kulturális élmények közös megélése elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz és gyógyír a bizonytalanságra. Ezért a színház egy egész nyáron átívelő, egyedi kezdeményezéssel szeretne reagálni a kialakult helyzetre: döntse el a néző, hogy mennyit ér a kultúra és határozza meg a jegyárat!

Május 9-én már több tucatnyian éltek a lehetőséggel és az általuk meghatározott áron vásárolták meg a Városmajori Szabadtéri Színpadra szóló belépőjegyeiket. Az első alkalom nagy sikerén felbuzdulva kínálja fel a színház az újabb lehetőséget: június 3-án ismét azon az áron vásárolhatja meg mindenki a jegyét a Szabad Tér Jegyirodában (1052 Bp., Bárczy István u. 1.) 10 és 18 óra között, amennyit megengedhet vagy engedhet magának. A jegy árát ugyanis nem csupán lefelé, hanem felfelé is kerekítheti a vásárló így támogatva a színház működését.

Az intézmény úgy hiszi, hogy a kialakult helyzetből egymást segítve lehet kilábalni úgy, hogy abból az alkotó és a befogadó is gazdagodjon.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)