Urban Verbunk

Különleges Urban Verbunk előadás a a RAM-Art Színházban

A Don’t Lie to The Planet Show egyedülálló ötvözetét kínálja a magyar néptáncnak és a mesterséges intelligenciának, lenyűgöző vizuális élményekbe burkolva. Az előző premier hatalmas sikert aratott, és most újra itt a lehetőség (szeptember 26-án, október 22-én, és november 29-én), hogy részese legyen ennek az elképesztő produkciónak. Az előadás középpontjában áll az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmunkat fenyegető jelenlegi kihívásokra.

Tovább

Az Urban Verbunk vizet varázsolt a kiszáradt Aral-tó mederbe

Az Urban Verbunk csapata egyedülálló helyszínválasztással, és a tánc kommunikációs eszközeivel hívja fel a figyelmet erre a mindannyiunkat érintő veszélyre, a vészesen csökkenő vízkészletekre. A klip üzenete az, hogy az egész emberiség, így mi magyarok is az utolsó órában vagyunk, és ha nem teszünk valamit, ezek a folyamatok visszafordíthatatlanokká válnak.

Tovább

HAUSER és az Urban Verbunk, a magyar néptáncosok és a horvát csellista rendhagyó találkozása

Különleges videoklip készült a látványos színpadi produkcióiról ismert, a néptánc hagyományait kortárs elemekkel ötvöző Urban Verbunk és a horvát származású HAUSER, a világhírű 2CELLOS formáció csellistája közös előadásában. Az országimázst építő videóban feltűnnek az esti fényben úszó Budapest egyedülálló látnivalói is. A lélegzetelállító felvétel képsorait egy, a Margit híd és a Szabadság híd között a Duna vizén úszó, 100 méter hosszú uszályon forgatták.

Tovább