Különleges Urban Verbunk előadás a a RAM-Art Színházban

A Don’t Lie to The Planet Show egyedülálló ötvözetét kínálja a magyar néptáncnak és a mesterséges intelligenciának, lenyűgöző vizuális élményekbe burkolva. Az előző premier hatalmas sikert aratott, és most újra itt a lehetőség (szeptember 26-án, október 22-én, és november 29-én), hogy részese legyen ennek az elképesztő produkciónak. Az előadás középpontjában áll az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmunkat fenyegető jelenlegi kihívásokra.

A Don’t Lie to The Planet Show egy olyan zenei kavalkádot kínál, ahol a komolyzene és a popzene találkozik, miközben látványelemekben gazdag élményt nyújt, beleértve a vízzel teli medencét, a lángoló színpadot, valamint a szikrázó dobverőket.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a RAM-Art Színház kibővítette programját. Most már nemcsak a korábban bejelentett február 15-i és március 10-i előadásokon élvezhetjük ezt az élményt, hanem egy vadonatúj előadás is vár minket április 23-án.

Érdemes megtekinteni Moussa Ahmed, a Harangozó- és Junior Príma díjas táncművész rendezte előadást, maelyben fellép az elbűvölő észtszoprán énekesnő, Elina Nechayeva, és a méltán híres hegedűvirtuóz, Petar Markoski. Egyedülálló élmény vár a nézőre.

Jegyvásárlás: https://koncertpromo.hu/produkciok/urban-verbunk/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)