Thália

Januárban ismét Thália szieszta - kötetlen beszélgetés a színészekkel

2016. január 9-én immár hatodik alkalommal jelentkezik a Thália Szieszta. A nagyjából 85 perces műsorban most is a színház művészeivel találkozhat a néző, másképp. Hagyományos módon négy színművésszel beszélget a kíváncsi műsorvezető, Szily Nóra. A beszélgetés garantáltan spontán, időnként meglepő vagy mulatságos, sőt, esetenként bizonyára tanulságos lesz!

Tovább

Határon Túli Hétfők a Tháliában

Újra határon túli társulatokat lát vendégül a Thália Színház. A tavalyi évad sikeres bemutatóiból hamarosan 4 előadás kerül műsorra a nagyszínpadon, melyből hármat a Magyar Televízió is megörökít.

Tovább

Indul az évad a Thália Színházban – első új bemutató a Hőstenor

Réthly Attila a színház évadnyitóján elmondta: a Boenig Boenig sikere után a színház vezetése főrendezőnek kérte fel. Kiemelte, hogy a jövőben is olyan darabokat mutatnak be, amelyek számíthatnak a közönség érdeklődésére. Ide tartoznak a világirodalom elsőrangú vígjátékai, Broadway- és West End-sikerek, a századelő jól megírt francia vígjátékai, bohózatai, kelet-közép-európai fanyarabb humorú darabok. Az évadot október 11-én Ken Ludwig A hőstenor című bohózata nyitja. Az előadásban Schell Judit, Molnár Piroska, Gubás Gabi, Szombathy Gyula, Vida Péter, Szervét Tibor, Tóth Eszter és Csányi Sándor játszik.

Tovább

Válás francia módra - Esküvőtől válóperig 50. előadás

Az Esküvőtől válóperig c. produkció 50. előadására készül a Thália Színház. A Csányi Sándor és Schell Judit főszereplésével színpadra kerülő művet, a bemutató óta eltelt nem egészen egy év alatt csaknem 25 ezren láthatták. A polgári komédia nagymestere, Georges Feydeau hat egyfelvonásos darabjából készült vérbeli francia bohózatot 2012. június 21-től játssza a Thália Színház.

Tovább