Sevilla

Sevilla – Andalúzia sokszínű városa

Sevilla Andalúzia déli részén helyezkedik el, és egyben a régió székhelye. A várost azon civilizációk sokfélesége alakította, melyek az évezredek során hatalmas építészeti örökséget hagytak maguk után. Sevilla az ország legjelentősebb települései közé tartozik, és sokan Andalúzia gyöngyszemeként emlegetik. Autóval és vonattal (AVE, Avant gyorsvonatokkal) is elérhető Madridból vagy Malagából indulva.

Tovább

Tengeri kavalkád és rájazene a Sevillai Akváriumban

A Sevillai Akváriumban az óceánok mélyének varázslatos világa találkozik a spanyol szenvedéllyel! Ahogy belépünk az akvárium csillogó kapuján, azonnal elmerülünk a tenger mélységeinek lenyűgöző szépségében.

Tovább

Érzelem és szenvedély 365 napon át – kihagyhatatlan flamenco show Sevillában

Sevillában a flamenco nemcsak egy előadás, hanem egy mélyen gyökerező kulturális élmény. Ez a szenvedélyes és kifejező művészeti forma, mely a spanyol zene és tánc egyik legkarakteresebb megnyilvánulása, Sevillában lelt igazán otthonra. Ha azt kérdezné valaki, miért érdemes flamenco műsort nézni Sevillában, számos lenyűgöző és felejthetetlen érvet lehetne felsorakoztatni. A Teatro Flamenco Sevilla tökéletes hely a legjobb flamenco élvezetéhez, hogy jól érezzük magunkat.

Tovább