premier

Hatalmas siker az Apáca show!

Dupla teltház előtt, óriási sikerrel mutatkozott be 2018 egyik legkülönlegesebb zenés produkciója, az Apáca show a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A kettős szereposztásban színpadra állított darabot pénteken Peller Annával, szombaton Sári Évával a főszerepben láthatták a nézők. A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker további főbb szerepeit Molnár Piroska - Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítják, rendező Szente Vajk.

Tovább

Sógornők bemutató a Pesti Színházban

Hegedűs D. Géza rendezésében 13 nagyszerű színésznő tündököl. Egy nagyváros lakótelepén élő családanya bélyegek és matricák formájában hatalmas nyereményt nyer, melyet csak akkor tud levásárolni, ha már mindet füzetekbe ragasztotta. A boldog asszony meghívja testvéreit, sógornőit, szomszédait egy „ragasztó-partira”, ahol a felajzott asszonyok ragasztanak, beszélgetnek, panaszkodnak, miközben elfojtott indulatok szabadulnak fel, sorsok titkaira derül fény, és váratlan látogatók érkeznek.

Tovább

Győri Színház – Nemsokára indul az új évad

„A következő évad nagyon színes lesz. Az eddigiekhez hasonlóan most is mindenfajta stílus megtalálható a repertoárban.” Forgács Péter így jellemezte a soron lévő felhozatalt, és teljes mértékben igazat kell adnunk neki. Szeptember 28-ai kezdettel nem kisebb mű, mint a Salemi boszorkányok kerül a publikum elé Bagó Bertalan rendezésében. A dráma az 1600-as évek végi Amerikába, egyenesen a boszorkányüldözések poklába repít minket.

Tovább