novella

Drága édesanyám - megható történetek arról, aki a legfontosabb számunkra

A Drága édesanyám belepillantás az anyaság mélységeibe, ahol az édesanya egyetlen lélegzettel megváltoztat mindent. Különleges személyek, akiknek szeretete felülmúlhatatlan és akik minden kihívással szemben kiállnak gyermekeik mellett. Ők azok, akik életeket formálnak és örök emlékeket hagynak maguk után. Ez a 208 oldalas novellaválogatás róluk és nekik szól.

Tovább

John P. Drummer: A bőkezű erszény – és más történetek

A népszerű történelmi sci-fi író, John P. Drummer, most egy új, izgalmas novelláskötettel lepte meg rajongóit, miután hatalmas sikert aratott A Trianon-küldetés című művével. Az új kötetben 13+1 lenyűgöző novella található, beleértve a szerző barátjának egy történetét is. A kötetben helyet kapnak Drummer korábbi rövidebb novellái is, valamint új, hosszabb írások is, melyek különböző műfajokban engedik szabadjára a szerző fantáziáját.

Tovább

A kutya a legjobb barátunk

Zalai Károly, akinek több regénye is megjelent, legújabb művével, a Minden hétre kutya című könyvével most a „kutyabarátokhoz” szól, de ajánlható mindazoknak is, akiknek még nincs négylábú barátjuk. Az 52 novella szereplői híres vagy éppen „névtelen” ebek, akik sorsa nemcsak szorosan összefonódik gazdájuk sorsával, hanem a mi jelenünket és múltunkat is tükrözik. Minden kutya története tele van mulatságos, szívfacsaró vagy éppen tragikus pillanatokkal.

Tovább