Drága édesanyám - megható történetek arról, aki a legfontosabb számunkra

A Drága édesanyám belepillantás az anyaság mélységeibe, ahol az édesanya egyetlen lélegzettel megváltoztat mindent. Különleges személyek, akiknek szeretete felülmúlhatatlan és akik minden kihívással szemben kiállnak gyermekeik mellett. Ők azok, akik életeket formálnak és örök emlékeket hagynak maguk után. Ez a 208 oldalas novellaválogatás róluk és nekik szól.

Anyák napja az év minden napján

Az anyák szeretete egy mély érzés, ők azok, akik úgy tudnak nézni, hogy az egész lényükkel, minden pórusukkal, szeretetük vaspáncéljával veszik körbe szeretteiket. Ők azok, akik egy léghajót is el tudnak kormányozni a szeretet erejével, ha az rajta utazik a gyermekeiken.

A kötetben olyan szerzők írásai találhatók, mint Ady Endre, Jane Austen, Csáth Géza, Gárdonyi Géza, Nathaniel Hawthorne, Kaffka Margit, Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső, Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Guy de Maupassant, Móra Ferenc, Móricz Zsigmond, Örkény István, Lev Nyikolajevics Tolsztoj. Mindegyikük egy-egy darabkával járul hozzá az anyai szeretet mélységének megértéséhez és ünnepléséhez.

Az anyai szeretet egy olyan páratlan érzés, ami felülmúlja minden más. Ez az az erő, ami ápol, védelmez és inspirál. Az anyák áldozatkészek, kitartóak és mindig ott vannak, hogy támogassanak minket az élet minden kihívásában. Ez a szeretet örök és határtalan, és egy életen át elkísér bennünket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)