főzés

Néhány lépésen és egy fontos hozzávalón múlik a tökéletes burger

Mindenkinek vannak olyan kedvenc ételei, amelyeket általában csak étteremben rendel, mert attól tart, hogy otthon nem sikerül elérnie a tökéletes ízélményt. Ilyen például az igazi, ízletes és szaftos, ugyanakkor ropogós hamburger is. Azonban kevesen gondolnák, hogy csak néhány megbízható tippre van szükség ahhoz, hogy otthon is étteremi minőségűvé váljon, pont olyanná, amilyennek szeretjük.

Tovább

Süticsodák vegánoknak és ételallergiásoknak

Magyar cím: 
Mentes sütiskönyv
Írta: 
Kiss Mona

A szerzőnél közel tíz éve cölikáliát diagnosztizálta. Kiss Mona hamar feltalálta magát. Elkezdett az alternatív lisztekkel kísérletezni, amelyekből a kitartó kavargatásnak-kevergetésnek köszönhetően rövid időn belül igazán finom ételeket varázsolt az asztalra. Receptjeit ezt követően a közösségi médiában is megosztotta, ahol hatalmas sikert aratott velük. Legújabb könyvében mind a 60 recept egyben vegán is!

Tovább

Szeretet embertársunk és a francia konyha iránt is!

Magyar cím: 
Apám receptjei
Írta: 
Jacky Durand

Az apa Algériában katonáskodott, és onnan visszatérve bajtársával egy kisvendéglőt visz, melynek a neve Virágos Állomás. Szívvel-lélekkel főzi a finomabbnál finomabb fogásokat, de szíve sok titkot rejt, amelyet fia előtt sem fed fel. A fiú csodálja apját, szakács akar lenni őt követve, miközben apja “nadrágos embert” akar belőle nevelni. Szerethető szereplők, csodás ételek, sírós-nevetős pillanatok. Valamint Bognár Róbert jóvoltából az említett ételek receptjei is ott szerepelnek.

Tovább