kiállítás

Varázskastély – Interaktív kiállítás és játék az egész családnak

A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli Varázskastélyban találják magukat, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve misztikus kaland részesei lehetnek. A Mezőgazdasági Múzeumban lévő rendezvény májusig látogatható. A kastély minden egyes zugában játékos talányok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények teszik próbára a résztvevők szemfülességét és bátorságát.

Tovább

Űrhajózási kiállítás a Millenárison

2016. egyik legnagyobb szenzációja, hogy Budapestre érkezik az emberiség történetének talán legizgalmasabb “kalandját” az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás. Január 15. és március 15. között a Millenárison várja látogatóit a Gateway to Space, a világ legnagyobb “űr-gyűjteménye”.

Tovább

A Dinoszauruszok Élete kiállítás - családi program nyár végéig

"A Dinoszauruszok Élete" (Millenáris Park B épület
2014. június 7 - augusztus 24-ig) a legszórakoztatóbb oktató jellegű dinoszaurusz kiállítás. Több millióan látták már világszerte, a több mint 50 mozgó dinoszauruszt, amelyek egyszerre ijesztették meg és bűvölték el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A kiállítás időgép módjára repíti vissza a látogatóit a varázslatos, történelmileg autentikus világba, amely feledhetetlen élményt nyújt a látogatók számára. A kiállítás lehetővé teszi, hogy a közönség számos dinoszauruszt közelről és élethűen megfigyelhessen és megérinthessen.

Tovább

Megnyílt az ország legnagyobb Munkácsy-kiállítása Békéscsabán

Megnyílt az ország legnagyobb Munkácsy kiállítása, a Munkácsy 170 című tárlat a békéscsabai Munkács Mihály Múzeumban. A különleges sorsú és tehetségű művész a város legjelentősebb alakja, hiszen majd negyedszázadot töltött Békéscsabán, ahová ezer szállal kötődött. Innen indult és innen jutott el a párizsi szalonokig.

Tovább

Óbudai Nyár - Színes programkavalkád júniustól szeptemberig

Könnyű- és komolyzenei, valamint színházi programmal és filmvetítésekkel, kiállításokkal is várják a közönséget az Óbudai Nyár szervezői június 16. és szeptember 1. között.

Tovább

Torres Dani Nádas József vendégeként érkezik Kaposvárra

A kaposvári festőművész, Nádas József hagyományt teremtett azzal, hogy minden évben új tárlattal várja közönségét. Egyéni, realimpresszionista stílusával, dinamikus színekkel teli és mozgalmas alkotásaival teltházas megnyitókat teremtett a kaposvári művelődési központban. Az intézmény renoválása idén fejeződött be, így 2011. november 7-én az újjáépített Agóra - Együd Árpád Kulturális Központ ad otthont az eseménynek.

Tovább

Magyarországon az első kínai császár agyaghadserege

Budapesten is látható az első kínai császár legendás agyaghadserege. A Csin Si Huang-ti kínai császár sírjában talált több ezer agyagfigurát a világ nyolcadik csodája néven emlegetik, a látogatók a Király utcai VAM Design Centerben testközelből csodálhatják a több ezer éves ember- és állatfigurák másolatait.

Tovább

Újra KÉP A FALON kiállítás a Kertész29 Galériában

A 2008 nyarán útjára indult festőművészeti honlap a www.kepafalon.hu alkotói idén júliusban léptek először együtt a nagyérdemű elé, amikor közös kiállításon 10 festőművész mutatta be alkotásait és képviselte a többezres közösséget. A Kertész29 Galériában rendezett kiállítás megnyitóját hatalmas érdeklődés övezte. Októberben újra a kultúráé a főszerep a galériában!

Tovább

„A Bajnok” – interaktív sport-élmény- expo Budapesten

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, egyedülálló perspektívákból készült képanyaggal lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos tesztekkel tarkított kiállítás látható január 13-án, Budapesten. A Bajnok – The Champion c. interaktív élmény-expo április közepéig várja a nagyközönséget a Millenáris D épületében.

Tovább

Testközelben a Dinókkal - Dinoszaurusz kiállítás a Millenárison

A szervezők egy magával ragadó utazásra hívnak (augusztus 22-éig) a dinoszauruszok világába, akik teljes valójukban megelevenedve repítenek vissza az őskor semmihez sem fogható világába. Megismerhetjük a legapróbb részletekig a több mint 25 különböző dinófajta hétköznapjait, miközben egy kalandos időutazáson veszünk részt, 2500 négyzetméteren.

Tovább