Kilenc éve színpadon Az Őrült Nők Ketrece

Az elmúlt kilenc év töretlen sikerét mi sem igazolja biztosabban, mint hogy 387 alkalommal több mint 140 ezer néző látta már a mostanra kultikussá vált előadást. Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De mi van akkor, ha mégis muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy?

A világhírű Tony-díjas Broadway-musical egy meleg párról szól, akik éjszakai mulatót üzemeltetnek. Budapest kétségtelenül egyik legsikeresebb és legnagyobb rajongói táborral rendelkező előadásának két főszereplője, Georges (Hevér Gábor) és transzvesztita élettársa, Albin, azaz Zaza (Stohl András) 20 éve alkotnak egy
összehangolt párt, mígnem Georges korábbi kapcsolatából származó fia arra nem kéri őket, hogy boldogsága érdekében egy időre tagadják meg önmagukat.

Az Alföldi Róbert rendezésében látható előadás kendőzetlenül beszél családról, hűségről, elfogadásról, szerelemről és szeretetről.

Stohl András és Hevér Gábor játéka hitelesen és őszintén ábrázolja azokat az emberi érzelmeket, amelyek nemektől függetlenül bármilyen párkapcsolatban megjelennek, elnyerve ezzel nem csupán a kritikusok, de a nézők tetszését is.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)