APÁCÁK, Regina és Roberta nővér elviszi a showt!

Amellett, hogy egy fantasztikus „apácashowt” láthat a Turay Ida Színház közönsége, a felhőtlen szórakozásra a két nagyszerű színművész Pápai Erika (azelőadás alatt többször is lemegy spárgába!) és Fehér Adrienn (aki miatt minden apácajelölt belépne a rendbe!) a garancia.  Természetesen a musical többi szereplője (Bódi Barbara, Szuromi Bernadett és Szőke Laura) szintén emeli a különleges este fényét.Az Apácák aktuális problémát járnak körül Nagy Viktor kiváló rendezésében.

A történet szerint tragédia (gombamérgezésben jobb létre szenderült tucatnyi növérük és négyet maguknak kellene eltemetni, mert jelenleg hűtőládában tárolják őket) árnyékolja be a hobokeni nővérek boldog-dolgos hétköznapjait. Apácáinknak pénzre van szüksége ezért jótékonysági show-t (de még milyet!) rendeznek, ami azonban kicsit másként alakul, mint ahogy azt a zárdafőnök asszony, Regina nővér korábban megálmodta. Ahogy az lenni szokott minden szétesik és előjönnek az érzelmi gondok, a lelki bajok, a néző pedig próbálja kibogozni a szálakat, miközben sokat nevet.

A musical második felvonásában kapunk egy kis ízelítőt az Amerikában nagyon népszerű BINGO-ból, hogy honnan húzzák ki hölgyeink a számokat (illetve, hogy hol van elrejtve az edény) az legyen meglepetés…ami viszont fontos, hogy jó ha van nálunk toll, mert lesz sorsolás és valódi nyertes is. Közben pedig a nővérek énekelnek, táncolnak és szórakoztatják a közönséget.

Fotó: Hurta Hajnalka

Bemutatja: 
Turay Ida Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)