Száz legendás Mercedes egy helyen, Szegeden

Hazánkban először látható együtt, egy helyen a legendás autómárka, a Mercedes mintegy 100 különböző, ma már klasszikusnak számító példánya, az elmúlt 60 év gyártmányaiból válogatva. A Szegeden, április 20-án és 21-én látható egyedülálló kiállítás, a Classic Car Show & Expo elhozza a Mercedes stuttgarti centrumának egy kis szeletét, bemutatja az autózás velünk élő történelmét, felsorakoztatva a legizgalmasabb példányokat és a bennük rejlő történeteket.

Az expon kiállításra kerülő járművek egyedi történeteket „mesélnek” a látogatóknak, s köztük több olyan autó is jelen lesz, melyekből mostanra csupán néhány gyűjtői darab maradt fenn a világban, de látható lesz a rendszerváltás utáni első köztársasági elnök S-osztályú W140-ese is.

A Classic Car Show & Expo az autócsodákon túl számos programmal is várja az érdeklődőket. Kísérő rendezvényként a Retro Autópiacon mustrálhatjuk a kínálatot vagy üthetünk nyélbe üzletet, de élő aukción is vásárolhatunk akár egy új „családtagot”. De az interaktív programok sorában beszélgethetünk Várkonyi Gábor autópiaci szakértővel, Kárai Péterrel, az elsősorban klasszikus autók restaurálásával foglalkozó Kárai Exclusive tulajdonosával, valamint a BigBlock Tv szakmai csapatával, de a rendezvény vendégei lesznek a SpeedZone autós magazin újságírói, Vályi István és Csíkos Zsolt is. És a Pappas Autó standjánál - a csodálatos autók között – lesz olyan igazi kuriózum is, ami kihagyhatatlan lesz a Merci kedvelőknek.

További infó és jegyek: https://tixa.hu/Classic-Car-Show-Expo-2024

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)