A Trianon foglyai

Írta: 
John P. Drummer

A Trianon-küldetésben megismert szereplőink a sorsdöntő csatát győzelemre fordították, hőseink a múltban ragadtak. Kénytelenek megbarátkozni egy olyan korral, mely évszázadokkal jár saját koruk mögött. A folytatásregény ugyanazzal a sodró lendülettel és izgalommal vezeti tovább a történeten az olvasót, mint előzménykötete. Milyen aggasztó dilemmával szembesülnek a katonák, és találnak-e rá végül megoldást? Helyére kerül-e a történelem folyama, vagy újabb megpróbáltatások várnak a magyar nemzetre?

A beilleszkedés és a békés élet azonban nem tart sokáig. Hamarosan különös csapatba botlanak, akiktől nyugtalanító híreket kapnak a közelgő történelemről – és ennek fényében még az is bizonytalanná válik, áldozatos küldetésükkel valóban sikerült-e megelőzniük Trianon bekövetkeztét. Egyre inkább úgy tűnik: hőseink hiába más kor szülöttei, saját végzetüket nem kerülhetik el...

Mindez kiderül a Trianon-küldetés című, nagy sikert aratott történelmi sci-fi regény folytatásából – mely ismét nem szűkölködik veszélyes küldetésekben és ádáz csatában, szívszorító és felemelő pillanatokban.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)