A tökéletes álrandi

Luc O’Donnell sajnos híres, még ha nem is önszántából. Még kiskorában váltak el zenész szülei. Apjával, akit sosem látott, hosszú éveket töltött el elvonókúrákon. Most azonban apja visszatért, és Luc a rivaldafény középpontjában találja magát. Egy rossz fotó már elég lehet a karrierjének végeztéhez. Luc abban bízik, hogy egy jófiú oldalán tudja helyrehozni hírnevét... Oliver Blackwood éppen ilyen. Ügyvéd, etikai okokból vegetáriánus és kerüli a botrányokat. Egyszerűen tökéletes partnerként tűnik Luc számára...

A gond az álrandizással az, hogy sokszor már-már az igazira hajaz. Idővel megszokod a másik jelenlétét... Sőt, érezni kezded, hogy kötődsz hozzá... És aztán már sosem akarod elveszíteni.

Alexis Hall könyve egy humorral és érzelemmel teli utazás a szeretet, az önbizalom és az önmeghatározás világában. Lucben és Oliverben sajnos semmi közös nincs azon kívül, hogy melegek, szinglik, és mindkettőjüknek égető szüksége van egy párra, akivel megjelenhetnek egy számukra fontos eseményen. Alkut kötnek tehát, hogy eljátsszák egymás (ál)pasiját, amíg el nem csitul a vihar, utána pedig mindegyikük mehet a maga útjára, és mintha mi sem történt volna, élhetik tovább az életüket. Oliver és Luc között kialakuló, szerződéses viszonyból virágzó kapcsolatuk nem csak a külvilág számára izgalmas, hanem önmaguk számára is. Az olvasó tanúja lehet annak, hogyan bontakozik ki két annyira különböző ember között a vonzalom, a bizalom és végül a mindent elsöprő szerelem.

A szerző mesterien használja az angol humort és a karakterfejlődést, hogy mélyen emberi történetet meséljen el. A „Boyfriend Material” nem csak egy szórakoztató romantikus regény, hanem egy mélyebb üzenetet is hordoz az önmagunkként való elfogadásról és a szeretetről, amely minden hibánk ellenére is megtalál minket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)