Romantika és izgalom, New York, Genova és egy ígéretes magyar írónő

Arabella fiatal, életvidám, szexi, zenész, és New York-i. Mi problémája lehetne az életben – gondolhatnánk, ám valami mégsem stimmel. A kulcs természetesen most is, mint annyiszor, a Férfi, aki csalódások sorát okozta már neki, és aki érzelmileg kihasználja őt… Kapóra jön, hogy épp indul A nagy kaland címmel a legújabb valóságshow; de amikor a fiatal lány játékosnak jelentkezik a műsorba, nem is sejti, mennyire nem azt kapja majd, amit várt. A Hullámok csapdája c. regény tartogat még meglepetéseket az olvasó számára.

Nemcsak a hullámok háborognak a show-nak helyszínt adó luxushajó körül, de Arabella lelkében is veszélyes viharok dúlnak. Szembekerül önmagával, és amikor egy új szerelem is felbukkanna a horizonton, a hajó – és vele a történet – újabb, nem várt fordulatot vesz.

A Genovából induló luxushajón a kezdeti barátságos légkör hamar ádáz, gátlástalan vetélkedésbe csap át, és a növekvő feszültséget váratlan vendégek felbukkanása is tetézi. A nyílt tengeren hánykolódó hajón, az események viharában, a világtól hermetikusan elzárva csoda-e, ha lassanként összemosódik játék és valóság? Az események hamarosan teljesen kormányozhatatlanná válnak, ám a nézők mindebből természetesen semmit nem vehetnek észre; hiszen a show-nak minden körülmények közt folytatódnia kell!

Igaz ugyan, hogy jelenleg nincs strandidő, és még jó ideig nem lesz is, Borbás Edina valóságshow-ba ágyazott kalandos szerelmi története azonban a jó meleg szobában egy bolyhos takaró alá bújva és egy bögre forró kakaó mellett is felpezsdíti az ólmos őszi időjárásba belefáradt érzékeinket, és egzotikus színt visz a szürke mindennapokba. Akárcsak egy kalandos luxushajó-utazás. Ha a Kedves Olvasó is készen áll, akkor kezdődhet a show, indulhat a Nagy kaland!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)