Facebook könyv kezdőknek és haladóknak

Gondolkodjunk el azon, hogy naponta mennyit lógunk a közösségi siteon! Van aki bevallja, van aki nem és vannak páran, akik nem is használják, utóbbiak is megszerethetik, ha elolvassák a Facebook dióhéjban c. könyvet. Nem szakízű a kötet, hanem egyszerű és felhasználóbarát,ezért is kötelező minden fészbúkosnak:)

A Facebook 600 millió felhasználójával ma az egyik legnépszerűbb közösségi webhely az Interneten: már Magyarországon is állítólag 3 millióan keresik fel nap mint nap, hogy híreket és információkat cseréljenek az ismerőseikkel. Vagy lájkoljanak ismerősök üzeneteit, dokumentumait vagy éppen fotókat. Egyik legnépszerűbb játék az oldalon a FarmVille, sokaknál ez már a függőség szintjét is súrolja!

A legtöbb fejvadász cég is felismerte a közösségi portál előnyeit, viszont vigyázzunk, ha állást keresünk ne töltsünk fel nem odaillő fotókat.

A Facebook azonban nem csak azért vonzó, mert mindenféle eszközt biztosít a hírek, információk és ötletek megosztásához (méghozzá nem csak a barátainkkal, hanem az ő ismerőseikkel és azoknak az ismerőseivel is): a művészek és az üzleti vállalkozások számára is kitűnő – és olcsó – lehetőséget nyújt arra, hogy rátaláljanak a reménybeli közönségükre.

Aki használja az oldalt pont azért jó a kiadvány, aki még csak most ismerkedik vele, annak meg remek bevezető a magyar szakemberek által írt könyvecske. A 216 oldalas kiadvány elfogadható áron szerezhető be!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)