Több mint hatszáz kerékpárosbarát szolgáltató található a Kerékpárosbarát applikációban

Hivatalosan is elindult az idei kerékpáros szezon: egyre több biciklis indul útnak szervezett és egyéni keretek között is. A kerékpáros szezon a tömegek számára minden évben húsvét környékén kezdődik, és noha idén április elején az időjárás nem volt túl kegyes a biciklisekhez, egyre többen vágnak neki kerékpárral az utaknak. A jó idő beköszöntével ez a szám még inkább gyarapodni fog. Itt az idő, hogy a bringások a kerékpárokat átvizsgálják és felszereljék a forgalomban való biztonságos és szabályos közlekedéshez szükséges kiegészítőkkel.

Aki autóba ül, számíthat arra, hogy oda kell figyelnie a kerékpárosokra, és előzéskor be kell tartania a másfél méteres távolságot.

Mind a kezdő, mind pedig a rutinos kerékpárosok számára jól jöhet ilyenkor a MAKETUSZ Kerékpárosbarát applikációja, amely mindamellett, hogy ingyenes, nem csak a kerékpáros útvonalakat és bringaparkokat tartalmazza, de a vendéglátóhelyeket, szálláshelyeket, a vízvételi helyeket, a szervizpontokat, a bringás pihenőket, kezdőknek és haladóknak egyaránt izgalmas útvonalakat is. Az applikációt egyre többen használják a tavasz beköszöntével, így a felhasználói bejelentéseknek köszönhetően folyamatosan frissül és bővül a szolgáltatások és aktuális információk listája.

A felhasználók különböző, a hazai útvonal hálózatot megjelenítő alaptérképek, és térképrétegek közül választhatnak. Az egyes rétegek más-más plusz információval egészítik ki az alaptérképet, például a hőtérkép réteggel megnézhetjük, hogy az egyes kerékpáros útvonalakat mennyire intenzíven használják a bringások. A tavaly ősszel útjára indult applikáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend, immár több mint húszezren töltötték le, ezzel párhuzamosan pedig a bejelentések száma is növekedésnek indult.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)