Tanácsok kerékpár vásárláshoz

A kerékpár vásárlás kifejezetten a hosszú távú befektetések sorába tartozik. Még mielőtt bármelyik kerékpárfajta mellett is letennénk a voksunkat, fontos, hogy végig gondoljuk a céljainkat és igényeinket. Csupán hétvégi túrázások apropóján pattannánk nyeregbe, esetleg komoly terepen vetnénk be az új bringát, vagy mindennapos, városi használatra termett kétkerekű szolgálná ki a leghatékonyabban az igényeinket? Mérlegeljünk, milyen terepen kívánjuk bevetni a kerékpárt, és ennek tükrében szemezgessünk a felhozatalból!

Nem érdemes elbagatellizálni a kérdést

A kerékpár ideális esetben hosszú éveken keresztül hű társunk lesz a mindennapok során. Annak érdekében, hogy az elégedettségünk se lankadjon az idők folyamán, a vásárlásnál érdemes kompromisszumoktól mentes döntést hozni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Tény és való, hogy az igazán strapabíró, időtálló darabok ára magasabb, mint a középkategóriás bringáké. A minőséget tehát meg kell fizetni, ám a beinvesztált összeg mindig megtérül a színvonalas, elismerten megbízható márkás bringák esetében. A kérdés már csak az, honnan vásároljunk?

Választék van bőven

A Speedbike, hazánk egyik legnépszerűbb kerékpár kereskedéseként elképesztően gazdag kínálattal várja az érdeklődőket, személyesen vagy akár a virtuális térben. A kiváló renoméval rendelkező áruház több mint 3000 bicajt tart raktáron, változatos kialakítással és műszaki tulajdonságokkal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha kedvünk tartja, akár személyesen is megtekinthetjük ezt a gazdag palettát a Speedbike több mint 1000 m2-es bemutatótermében. Az sem gond, ha nem áll módunkban a személyes látogatás – a Speedbike honlapjának jóvoltából ugyanis virtuális sétát is tehetünk az impozáns paraméterekkel és sokszínű felhozatallal rendelkező bemutatóteremben.

Speedbike kerékpár bolt a megbízható minőség jegyében

A Speedbike 24 éves fennállása alatt több mint 55 ezer kerékpárt értekesített. A kiváló renoméval rendelkező üzlet mögött álló szakemberek nem bízzák a véletlenre a vevőik széleskörű igényeinek maradéktalan kielégítését. A csapat által kínált menetkész kerékpárok beüzemelése költségmentes, csakúgy, mint az 1. és a 12. havi szervizeltetés is. Nagy nevekből sincs hiány: többek között KTM, Kellys, Neuzer, Alpina, Csepel és Gepida bringák egész hada várja, hogy felfedezzük őket. A palettáról természetesen nem hiányoznak a manapság elsöprő népszerűségnek örvendő minőségi e-bike-ok és pedelecek sem. A bolt egyébként bringázáshoz szükséges felszereléseket, kiegészítőket is forgalmaz.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)