40 év után új verzióban a Reptér Korda Györgytől!

Hatalmas meglepetéssel készült a Budapest Airport a retro slágerek szerelmesei és Korda György rajongói számára, egyben megünnepelve a járvány miatti utazási korlátozások enyhítését. A repülőtér üzemeltetője az ország egyik legelismertebb rendezőjének együttműködésével újraforgatta Korda György Reptér című dalának immár 40 éves videóklipjét!

Az utazás izgalmait, a repülés hangulatát, a nagy találkozásokat és önfeledt mosolyokat felidéző ikonikus dal a már jól ismert helyszínek mellett a megújult repülőtéri környezetbe is betekintést enged, amellyel remélhetőleg egyre több utas találkozik majd a következő hónapokban a forgalom növekedésének köszönhetően.

Máté Péter és S. Nagy István ikonikus szerzeménye már 40 éve a repülőtér himnuszaként idézi meg Magyarország kapujának forgatagát, sokszínűségét, az utazás előtti izgalmakat, a kultúrák találkozását, a repülés szabadságát. A dalnak tavaly készült el egy modernebb, energikusabb újrahangszerelt változata, amelyben Balázs Klári is közreműködik. Ezt az új hangszerelést követi most az új videóklip, amelyet a mai naptól a közönség is láthat a Budapest Airport Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Az új klipben megjelennek a repülőtér régi és új helyszínei egyaránt, újra láthatjuk a műemlék védettségű 1. Terminál belső tereit és központi csarnokát, de az ismert dallamok ezúttal a repülőtér legújabb épületeiben is felcsendülnek, mint például a tavaly átadott 1-es utasmóló, a 2019-ben teljessé vált B oldali utasmóló, vagy a központi épület, a SkyCourt.

Fotó: Budapest Airport / Czerkl Gábor

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)