Örökkévalók

Eredeti cím: 
Eternals

A földönkívüli lények közel 7000 éve vigyáznak ránk, egészen mostanáig nem avatkoztak bele az emberek életébe!
A mozi előzetese utal rá, hogy kötődik a Bosszúállók: Végjáték történetéhez, illetve utána játszódik, ahol Vasember az Infinity Stones segítségével halt meg, Steve Rogers pedig ténylegesen eltűnt az MCU idővonalából azáltal, hogy Peggy Carterrel megöregedett.

Az Örökkévalók évezredekkel ezelőtt érkeztek a Földre, és segítik a civilizáció előrehaladását. Bemutatják őket az ókori Babilonban is.
Annak ellenére, hogy az Örökkévalók évezredek óta a Földön vannak, nem vettek részt korábbi MCU eseményekben. Ajak azt mondja, hogy az Örökkévalók segítették az emberiség irányítását a történelem során, de eddig nem avatkoztak bele. A második előzetesben derült ki az ok - az Égiek, az Örökkévaló alkotói megtiltották, hogy belekeveredjenek az emberiség ügyeibe, hacsak az Deviánsok nem jelentenek fenyegetést. Ez megmagyarázza, hogy hőseink miért nem akadályozták meg a Bosszúállók: Végtelen háború, illetve a Végjáték-beli összecsapásokat.

Amikor a rég elveszettnek hitt, rettentő lények, a Deviánsok térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók újra összegyűlnek, hogy most tényleg az emberek segítségére siessenek.

Bemutató: 
csü., 2021/11/04
Rendező: 
Chloé Zhao
Szereplők: 
Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh ,Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Kit Harington, Salma Hayek, Angelina Jolie
Forgalmazó: 
Fórum Hungary
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)