Kopogás a kunyhóban

Eredeti cím: 
Knock at the Cabin

Paul Tremblay 2018-as, „The Cabin at the World End of the World” című regényén alapuló thriller egy családot követ, akik egy távoli faházban nyaralnak az erdőben, amikor három idegen túszul ejti őket, akik azt állítják, hogy meg kell előzniük az apokalipszist. Mivel Shyamalanról van szó, az egyetlen dolog, amire számíthatunk, az a váratlan...

A hétéves Wen és szülei, Eric és Andrew egy távoli faházban nyaralnak egy csendes New Hampshire-i tó mellett. Legközelebbi szomszédaik több mint két mérföldre vannak mindkét irányban egy rovátkolt földút mentén.

Egy délután, amikor Wen szöcskéket fog el az előkertben, váratlanul egy idegen jelenik meg a felhajtón. Leonard a legnagyobb férfi, akit Wen valaha látott, de fiatal, barátságos, és szinte azonnal meghódítja. Leonard és Wen addig beszélgetnek és játszanak, amíg Leonard hirtelen bocsánatot nem kér, és azt mondja Wennek: "Ami fog történni, az nem a te hibád". Ezután további három idegen érkezik a kabinba azonosíthatatlan, fenyegető tárgyakkal. Miközben Wen beront, hogy figyelmeztesse a szüleit, Leonard felkiált: "Az apukád nem akar majd beengedni minket, Wen. De muszáj. Szükségünk van a segítségedre, hogy megmentsük a világot."

Bemutató: 
csü., 2023/02/02
Rendező: 
M. Night Shyamalan
Szereplők: 
Nikki Amuka-Bird, Dave Bautista, Rupert Grint, Jonathan Groff, Ben Aldridge
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)