Hupikék törpikék 2

Eredeti cím: 
The Smurfs 2

Nyáron ismét egy képregényen alapuló művel leszünk gazdagabbak, pontosabban a Hupikék törpikék második részével, ami ismételten a nézők elvarázsolására készül. Mindenki kedvenc kék törpjeinek kalandjai újra folytatódnak a mozikban, 3D-ben.

Ezúttal Párizsban kalandoznak, és okoznak galibákat Aprajafalva lakói, valamint ellenségük, a gonosz Hókuszpók. A ravasz varázsló újabb agyafúrt tervet forral, hogy kezei közé kaparinthassa a törpöket. Ezúttal fondorlatos mód, két új, saját maga által teremtett segítőjével próbálja a saját oldalára csábítani a kékségeket, különös tekintettel Törpillát. Törpapáéknak, Gracenek és Patricknak, valamint a megannyi új szereplőnek és régi ismerősnek rengeteg fantörpikus helyzetet kell átélniük, ezúttal tehát a szerelem városában, ahol bármi megtörténhet!

A készítők biztosak a kis kékségek újbóli sikerében, amit mi sem mutat jobban, hogy már gőzerővel készül a harmadik rész, amit 2015 közepére ígérnek, tehát egy ideig biztosan el leszünk látva apró kalandokkal.

Bemutató: 
csü., 2013/08/01
Rendező: 
Raja Gosnell
Szereplők: 
Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Hank Azaria, Sofia Vergara, Katy Perry, Christina Ricci, Brendan Gleeson
Forgalmazó: 
InterCom
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)