A Holnapután c. film végre HD-ben jön otthonunkba!

Roland Emmerich (Függetlenség napja, Godzilla, Csillagkapu) monumentális katasztrófafilmjében - Holnapután az emberiségnek egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel, az anyatermészettel kell megküzdenie. Végre! Azaz végre kék lemezen is élvezhetjük az igazán látványos filmet! Sokáig kellett várni de a Bontonfilm-nek köszönhetően eljut otthonunkba! Az öröm mellett kicsit búslakodva tapasztaljuk az extrák hiányát.

Amikor a Föld bonyolult meteorológiai rendszere egyszer csak felborul, egyik pillanatról a másikra minden megváltozik. Hurrikánok, ciklonok, hó- és szélviharok, tengerrengések, szökőárak és árvizek pusztítanak az egész világon. Az emberek tehetetlenek. Aki túléli az első kíméletlen viharokat, az dél felé menekül. Csupán egyetlen ember szeretne északra jutni: Adrian Hall professzor (Dennis Quaid) klímakutató, akinek a fia (Jake Gyllenhaal) New Yorkban ragadt egy osztálykiránduláson, amikor a jégvihar elsöpörte a várost. Erről szól a Holnaputánc. sci-fi. 1080P felbontás 5.1-es magyar hang és kristálytiszta kép = tökéletes házimozi élmény egy hétvégén.

Ha megfelelő feltélelekkel rendelkezünk (BD lejátszó, tökéletes hangrendszer jó minőségű TV készülék), akkor fantasztikus élmény vár ránk. A film ugyan középszerű de látványorgiában kiváló. Sajnos a jól megszokott extrákért a korábbi DVD-kiadást kell újra elővennünk. Ez kicsit fájó....viszont legalább itt a film BD-n! Minden kánikulában megnézhetjük egy jó jéges limonádé vagy koktél társaságában!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)