E.T. Csopakon ünnepli a 40. születésnapját

Az új West Side Story, az E.T., a földönkívüli és Steven Spielberg egyik legkorábbi remekműve, a Párbaj is látható lesz a Pont Csopak szabadtéri rendezvénysorozat legújabb eseményén június 17. és szeptember 10. között. Ahogy minden alkalommal, most is tematikus kerete lesz a Pont Csopak sokszínű programjának: ezúttal a filmkészítés kulisszái mögé való betekintés adja majd az apropóját a közösségi és kulturális élménynek.

A Spielberg-maraton vetítései után beszélgetés lesz a meghívott vendégekkel a filmek forgatókönyvéről, látványvilágáról és rendezéséről. A vetítések mellett filmes tábort is szerveznek fiatal színészek számára, akik pár nap alatt Csopakon készítenek majd kisfilmeket.

A vetítések mellett napközben a helyszínen egy négynapos filmes tábor is zajlik majd, ahol egyedülálló módon fiatal színész hallgatók próbálhatják ki, milyen a kamera másik oldalán állni.

A Pont Csopak szeptemberig minden hónapban egy teljes hétvégére kertmozivá és kulturális helyszínné változtatja a Plul-malom kertjét.

További info: https://www.facebook.com/pontcsopak

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)