Péter Bence

A világhírű magyar zongoravirtuóz, Péter Bence, újra a MVM Dome színpadán

A tavalyi, teltházas arénakoncert hatalmas sikere után Péter Bence, akit világszerte ismernek és rajonganak értékes zongorajátékáért, 2024. december 7-én ismét lenyűgözi majd rajongóit az MVM Dome-ban. A Budapesti helyszín lesz a zeneszerző-producer előadóművész turnéjának utolsó állomása.

Tovább

Péter Bence jegyzi a Robotálmok egyik betétdalát

A Robot Dreams spanyol animációs film egyik betétdalát a nemzetközi porondokról jól ismert magyar zongorazseni, Péter Bence jegyzi. Egyik egyedi átiratár a rendező felkérte, hogy a film számára készítsen egy külön variációt.

Tovább

Péter Bence, a fiatal magyar zongoravirtuóz zseni

Debrecenben született, világkörüli útjairól Hajdúböszörménybe érkezik haza a fiatal magyar zongoravirtuóz zseni, aki mára már ünnepelt sztár, világsztárok sora követi munkásságát, s akinek utánozhatatlan stílusban előadott koncertjeire már hónapokkal előre elfogynak a jegyek. Péter Bence most először ad nagykoncertet Budapesten, május 26-án, az MVM Dome-ban.

Tovább

Péter Bence külföldön világsztár - Budapesten először ad koncertet az MVM Dome-ban

Eddig több mint egymilliárdan nézték meg videóit az interneten, mára már a világ több mint negyven országában adott koncertet, a londoni Hyde Parkban például ötvenezer ember hallgatta egyedülálló előadását. Az idén 32 éves hajdúböszörményi zongoravirtuóz, Péter Bence most először lép fel nagykoncerten Budapesten, május 26-án, az MVM Dome-ban.

Tovább