Paris! The Show Budapesten! Ismert francia slágerekkel az Erkel Színházban

A híres francia zenei hagyományok tiszteletére és újraélesztésére szolgáló események sorozatának részeként, december 5-én az Erkel Színházban debütál a Paris! The Show. A produkció, mely Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Yves Montand és természetesen Edith Piaf ikonikus dalait tűzi műsorra, már több mint ötven országban meghódította a közönséget.

Az előadás szervezője és zeneszerzője, Gil Marsalla, szintén a Piaf! The Show sikereinek köszönhetően döntött a folytatás mellett. „Amikor turisták Párizsba jönnek, elmennek a Moulin Rouge-ba vagy a Lidóba, de nem találkoznak sehol zenés műsorokkal, nagy francia dalokkal. Azért hívtam életre ezt a műsort, hogy Franciaországot és Párizst elvigye hozzájuk” – nyilatkozta Marsalla.

A Piaf! The Show sikerére építve, a Paris! The Show egy szélesebb körű repertoárral és még grandiózusabb előadással érkezik. A műsorban nem csupán Piaf dalai csendülnek fel, hanem olyan ikonikus francia előadóké is, mint Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Yves Montand és Maurice Chevalier.

Az előadást idén Nathalie Lermitte vezeti, aki a világ legkiválóbb Edith Piaf imitátora. Jövőre pedig visszatér szimfonikus kísérettel, hogy még mélyebb élményt nyújtson a közönségnek. Lermitte már a Piaf! The Show során is lenyűgözte a közönséget, és várhatóan a Paris! The Show még magasabbra emeli a lécet a francia zenei élmény terén.

A Paris! The Show így egy olyan kulturális eseményt ígér, mely nem csupán a francia zenei örökség tiszteletét jelképezi, hanem egyúttal Párizs varázsát is elhozza a közönségnek, akár csak egy karnyújtásnyira. A magyarországi bemutató izgalmas lehetőség mindazok számára, akik szeretnék átélni a párizsi életérzést és élvezni a világhírű francia dalokat egy monumentális előadás keretein belül.

Jegyek: https://koncertpromo.hu/produkciok/paris-the-show/

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)