Jégpályává válik a népszerű Budapest Park

Harmadik alkalommal tárja szélesre kapuit a Budapest Park téli mesebirodalma, a Jégvilág. Ennek középpontjában egy korcsolyapálya áll, amely idén több mint kétezer négyzetméteren várja a korizókat. De nem csak a pálya lesz nagyobb, a megjelenésben és a kínálatban is találkozhatunk újdonságokkal.

December 1-től február 4-ig újból “befagy” a Budapest Park, a cipőket pedig korira válthatják a látogatók. Az ország egyik leghangulatosabb karácsonyi mesevilága ráadásul sok programmal és néhány újdonsággal is várja a vendégeket. Ebből a leginkább szembetűnő maga a korcsolyapálya lesz, ami mind formájában, mint méretében megváltozik. Ezúttal több mint kétezer négyzetméteren csúszhatunk, és több új helyszínnel is találkozhatunk. Az egyik rögtön egy régi-új ismerős: a nyári évad egyik központi eleme a körpult, amely idén télen is a megszokott helyén marad, és ahol bátran válogathatunk a különleges téli italkínálatból. Ez a pályáról közvetlenül is megközelíthető, de kori nélkül is látogathatjuk: a teraszról átívelő, romantikus kis híd vezet majd ide, amely feltehetőleg szintén a Jégvilág újabb ikonikus eleme lesz.

A tavaly bevezetett jegyrendszer sikerén felbuzdulva idén is napi belépőt válthatunk majd, amely az adott időszakon belül szabadon felhasználható, és a helyszínen vagy online is megvásárolható. Kétféle időszakot különböztetnek meg (normál és kiemelt), ezen belül pedig mi dönthetjük el, hogy mikor szeretnénk beváltani. A normál időszakba a hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napok tartoznak.

Frissítik az étel- és italkínálatot is különféle - néhol egészen extrém - meleg frissítőkkel, illetve a húsos ételek mellett olyan “bundás”, vegetáriánusok számára is tökéletes harapnivalókkal, mint a panírozott sajtgolyók vagy a hagymakarika. Az édesszájúak sem maradnak ki a jóból, a fánk mellett újdonságként egy kis mediterrán nyarat is csempésznek az étlapra, ugyanis különleges formában kapható lesz a spanyolok kedvenc desszertje, a churros is.

Továbbra is kölcsönözhetünk majd korcsolyát a helyszínen, illetve a kevésbé magabiztos korizóknak biztos támaszt jelenthet a jégpingvin, amelyet szintén bérelhetünk. Ezen kívül számos programmal készülnek kicsiknek és nagyoknak is.

Minden további részlet és jegyek: https://www.budapestpark.hu/koripalya

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)