Ismét Csinibaba Táncdalfesztivál a Budapest Parkban

A Csinibaba Táncdalfesztivál a koncert és a színház fúziójából jött létre, és 2023-as teltház után a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, a korábbi résztvevők mellett, még több katonás színésszel, új énekesekkel, illetve extra dalokkal színesítik a műsort, amelyet 2024. május 23-án láthatunk majd. A szervezők azt javasolják, hogy aki teheti korabeli - 60-as, 70-es évek - stílusú ruhákban érkezzen, hogy még autentikusabbá tegyék a fesztiválhangulatot.

Az este gerincét a legendás Csinibaba című film betétdalai, illetve a 60-as évek kultikus táncdalai adják, meglepő formákban, sajátos feldolgozásokban. A zenét a Meggyes Ádám vezette, fúvósokkal, vonósokkal, vokalistákkal és ütősökkel kiegészített kísérőzenekar (Nart Orchestra) szolgáltatja, amelynek magja: Dési Tamás "Guba" - dob, Szekér Ádám - gitár, Matus Péter - basszusgitár (mindhárman Irie Maffia) és Premecz Mátyás - billentyűk (Kéknyúl). Hozzájuk pedig újabb és újabb katonás színészek és parkos előadók csatlakoznak. Az egyedülálló koncert-show egy egészen különleges időszakba és miliőbe kalauzolja a nézőket.

A koncertre kizárólag állóhelyek válthatók! A teraszokon korlátozott számban vannak székek, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/822912106243369

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)