Indul a Balaton-parti pezsgés és a strandszezon Siófokon!

Siófokon több kilométernyi szabad strand, gyermek és családbarát kijelölt fürdőhelyek, minőségi kiszolgálás, élményekkel teli parti sétányok vagy pezsgő beach hangulat vár minden korosztályt az idei nyári szezonban. Siófok 17 km hosszú partszakaszán színvonalas, sekély vizű strandok és hamisítatlan balatoni hangulat várja a víz és a vízisportok szerelmeseit.

A nyár fővárosának teljes hosszában található kijelölt fürdőhely Széplaktól - Sóstóig, az Ezüstparton és Aranyparton elterülő több kilóméteres árnyas sétány, gondozott és sokszínű zöldterület, gyermek és felnőtt szabadidős eszközök, sportpályák színesítik a vízparti pihenést vagy éppen az aktív kikapcsolódást.

Siófok 5 legnépszerűbb szabad és fizetős strandja újult meg pályázati és saját forrásból a tavalyi főszezonra, ahol már élvezhetik a vendégek az új öltözőket, értékmegőrzőket, kerékpárpontokat, napozóágyakat és padokat, melyek hozzájárulnak a felhőtlen, kényelmes és színvonalas nyári kikapcsolódáshoz.

Az UV mérő berendezések, akadálymentesített vizesblokkok, vízbe emelő liftek és mentőmellények gondoskodnak a biztonságos fürdőzésről.

Mindenkit várnak a siófoki strandok 2023-ban!

· Minden strandon modern, balatoni hangulatba illő, kalandos gyermekjátszóterek, vízi és parti sporteszközök várják a legkisebbeket.

· A családokat a balatoni élmények mellett jobbnál-jobb játszóterek, sportparkok és gyermek animációs programok is várják a városi strandokon.

· Az idei jubileumi évben a siófoki lakosok 55% kedvezményt kaphatnak a felnőtt teljes áru strand belépőkből a siófoki összes fizetős fürdőhelyen.

· A siófoki Nagystrandon található PLÁZS lendületes és egyedi élményt kínál a víz, a napfény és a különböző zenei programok szerelmeseinek. Napközben a pihenésé a főszerep, este pedig holdvilágos partikkal és a hazai zenei élet koncertjeivel varázsolja felejthetetlenné a balatoni nyarat.

· A sportos parti hangulat kedvelői profi strandröplabda pályák, vízi élménypark, közvetlen Balaton parti kosárlabda pálya, fittness parkok és a tó legnagyobb vízisí pályáján kínált lehetőségek közül válogathatnak.

· Az ingyenesen látogatható városközpontból könnyen elérhető Újhelyi strandon kettő csobbanás között a strandkönyvtár számos irodalmi művet kínál az olvasás kedvelőinek. Ha eltávolodnánk a város zajától, akkor a Sóstói strand kiváló lehetőség a nyugodt strandolásra.

· A strandokon a hagyományos balatoni gasztronómiát is élvezhetjük egy finom lángos, egy illatos kürtöskalács vagy egy édes fagyi megkóstolásával. Ha különlegesebb gasztroélményekre vágyunk, akkor a parton számtalan vendéglátóegység kínálatából választhatunk.

· Az egyedülálló látványt és élményt nyújtó siófoki Óriáskerékről 50 méter magasból gyönyörködhetünk a kivételes balatoni panorámában a Nagystrand területén. Szuper kikapcsolódás családoknak és baráti társaságoknak, vagy romantikus esti program a kettesben érkezőknek – kihagyhatatlan élmény nappal és este egyaránt!

Siófok – Itt kezdődik a Balaton!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)