AC/DC Power Up Tour 2024

Az AC/DC, az ausztrál rockzene legendái 2023-ban ünnepelték fennállásuk 50. évfordulóját. Az együttes 1973-ban alakult Sydney-ben, és azóta is ikonikus szerepet tölt be a rockzene világában. A 50 éves jubileum alkalmából megindokoljuk, hogy miért is kihagyhatatlan élmény a Power Up turné. A hazai rajongóknak Bécs, Pozsony és München lehet ideális állomás.

Az AC/DC-t az Angus és Malcolm Young testvérek alapították, és az évek során olyan legendás dalokkal örvendeztették meg a rock rajongóit, mint a „Highway to Hell”, a „Back in Black” és a „Thunderstruck”. Az együttes örökségének egyik kulcsfontosságú a kifogyhatatlan energia, ami impozáns pályafutásuk alatt a védjegyükké vált.
Egyik legismertebb jellemzőjük a hangos és dinamikus fellépéseik, amelyek mindig garantáltan fergeteges hangulatot teremtenek. Az AC/DC azon kevés együttesek egyike, amelyek még mindig képesek megtartani az eredeti lendületüket és sikerüket, még ennyi évtized után is.
Az AC/DC egyik ikonikus jellemzője a színpadi öltözetük és stílusuk, amely a rock and roll szellemét képviseli. Angus Young gyakran látható iskolai egyenruhájában, amely kultikus megjelenésévé vált az évek során. Ez a karakteres stílus hozzájárult az a zenekar színpadi jelenlétéhez és imázsához.
Az AC/DC sok rekordot döntött meg a zeneiparban. Az „Back in Black” albuma az egyik legkelendőbb rockalbum minden időkben, és több mint 50 millió példányban kelt el világszerte. Ez az album az egyik legnagyobb sikertörténet a rockzene történelmében.
Az AC/DC 2024-ben tehát ismét turnéra indul, a rajongók legnagyobb örömére. A turné nemcsak az együttes hosszú és sikeres karrierjének ünneplése, hanem lehetőséget ad nekik arra is, hogy új generációkat hódítsanak meg zenéjükkel és fellépéseikkel. Kihagyhatatlan élmény lesz mindenki számára!
Ráadásul nem kisebb név, mint a The Pretty Reckless, a Taylor Momsen színésznőből lett rockkirálynő által vezett amerikai együttes fogja feliízzítani a hangulatot az ausztrál banda előtt.
Az AC/DC tehát töretlenül és megállíthatatlanul dübörög tovább, az50 év alatt elért sikerek, és az elszánt rajongótábor mind azt bizonyítják, hogy az AC/DC nem csupán egy zenekar, hanem egy igazi rockzenetörténeti ikon, amely megkerülhetetlen és örök!

Jegyek az alábbi oldalon kaphatók: https://www.eventim.de/artist/acdc/

További információ a hivatalos oldalon: https://www.acdc.com/ac-dc-power-up-tour-europe-2024/

Turné dátumok

Június 05. - Amszterdam, Hollandia, Johan Cruyff Aréna
Június 09. - Dresda, Németország, Rinne
Június 12. - München, Németország, Olimpiai Stadion
Június 16. - Dresda, Németország, Rinne
Június 23. - Bécs, Ausztria, Ernst Happel Stadion
Június 26. - Bécs, Ausztria, Ernst Happel Stadion
Június 29. - Zürich, Svájc, Letzigrund Stadion
Július 03. - London, Anglia, Wembley Stadion
Július 07. - London, Anglia, Wembley Stadion
Július 13. - Hockenheim, Németország, Ring
Július 17. - Stuttgart, Németország, Wasen
Július 21. - Pozsony, Szlovákia, Régi Repülőtér
Július 27. - Nürnberg, Németország, Zeppelinfeld
Augusztus 4. - Hannover, Németország,
Augusztus 09. - Dessel, Belgium, Festivalpark Stenehei
Augusztus 13. - Párizs, Franciaország, Hippodrome Paris Longchamp
Augusztus 17. - Dublin, Írország, Croke Park

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)