Vígjáték a házasságról

A feleség negyvennél kezdődik című komédia, a Fórum Színház legújabb bemutatója, ismét valódi sztárparádéval várja a közönséget. A Szentendrei Teátrummal közös produkció premierje (augusztus 17-én, és 18-án) a patinás, és elragadóan hangulatos Szentendrén lesz, azon belül is a Városháza udvarában, a nagy hagyományokkal bíró nyári-színházi helyszínen.

Ray Cooney darabja az 1980-as évek Angliájában játszódik. A miliő alkalmat ad felidézni a (ma már) kissé mulatságos látványvilágú a 80-as éveket, és ezt a kiváló lehetőséget Csík György díszlet és jelmeztervező maximálisan ki fogja használni.

A komédia alaphelyzete viszont nagyon is aktuális: életközepi válság, kihűlő kapcsolatok, hogy lehet megmenteni egy elromlott házasságot…

Meg lehet egyáltalán?

A negyvenes feleséget mintha Pikali Gerdára írták volna, kissé tétova férjét viszont Beleznay Endrére. Németh Kristóf és Gregor Bernadett baráti házaspárként ad nekik elképesztő tanácsokat és verbális ászlabdákat. Magyar Attila pedig, igazi ziccerszerepben, 70 éves nagypapaként fog hatalmasat alakítani.

Bemutatja: 
Fórum Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)