Teljesen idegenek színdarab a Játékszín műsorán

Paolo Genovese 2016-os filmje szinte percek alatt hódította meg Európa mozijait, sőt több országban a helyi remake-jét is leforgatták. Számos változat mellett a magyar is elkészült. Most pedig végre színpadon is látható ez a furcsa, egyszerre vicces és drámai sztori. Makranczi Zalán először szerepel a színházban, partnerei Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Lévay Viktória, Debreczeny Csaba, Martinovics Dorina és Kolovratnik Krisztián, a rendező pedig Czukor Balázs.

Különös és egyben furcsa játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy szöveges üzenetet kap, együtt hallgatják, olvassák, nézik… A hétköznapi estén váratlan titkok derülnek ki, évtizedes szövetségek kapcsai kezdenek kilazulni… Pedig eddig úgy gondolták, jól ismerik egymást – ám lassanként elszabadul a pokol…

Érdekességek:

A görög, spanyol, török, francia, mexikói, koreai, kínai változat mellett a magyar is elkészült. A magyar feldolgozás BUÉK címmel került a mozikba. A film eredetije Olaszországban igen nagy siker volt, összbevétele 31 millió dollár.

Bemutatja: 
Játékszín
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)