Starfactory - új magyar musical a tehetségkutatókról

Különleges stábbulin vettek részt a Thália Színház új Starfactory c. musicalének (bemutató: június 1!) szereplői és alkotói az Instant romkocsmában. Az itt tartott eseményen három dalt is bemutattak az előadásból, ezzel szerezve emlékezetes perceket. Jelen volt többek között, Koltai Róbert, Gubás Gabi, Nagy Adrienn, Kováts Vera, Baronits Gábor, Puskás Peti, Laklóth Aladár, Hunyadkürti István és Vida Péter is. A romkocsmában tartott stábbulin a darab szereplőin kívül ott volt, Horváth Péter rendező, Gém Zoltán szerző és a teljes alkotói csapat is.

Az esemény helyszínválasztása nem volt véletlen, hiszen a darab a tévés tehetségkutatók világába kalauzol felfedve azt is mi húzódik a csillogó világ hátterében, mi zajlik a kulisszák mögött. Igyekszik bemutatni a mai fiatal generáció életét, amelyhez hozzátartoznak a romkocsma bulik - a darab több jelenete is egy ilyen helyszínen játszódik. Megismerteti a nézőkkel a szereplők műsor utáni életét, figyelemmel kísérve személyes sorsuk alakulását, sikereiket és bukásaikat egyaránt!

A főszereplők közül többen is egy tehetségkutató műsorban váltak országosan ismertté, így személyes tapasztalatuk is segítségül szolgál a darabbeli karakterük megformálásában. Az energikus, pörgős darab, melyet június elsején láthat először a közönség, minden fiatalt és fiatal lelkületű nézőt magával ragad majd, ebben segítenek a slágergyanús betétdalok és a fantasztikus színészek játéka.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)