Neil Simon Ölelj át! című vígjátékával indul az újév a Vidám Színpadon.

Az amerikai dráma -és forgatókönyvíró népszerű komédiáját február 18-án, nemsokkal Valentin nap után mutatják be az óbudai teátrumban. Az 1977-ben írt -vígjátéki szituációkkal, váratlan helyzetekkel tarkított- színdarabban az író az élet nehéz pillanatairól kifinomult humorérzékkel mesél. Nevetős-sírós, léleksimogató történet rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért. Az Ölelj át! című Broadway sikerdarab mind a négy főszereplőnek igazi jutalomjáték Óbudán, a Vidám Színpadon.

"Egy férfit vagy egy asszonyt a legnagyobb veszteség, már-már gyógyíthatatlan sérülés a házastárs elvesztésével éri. Egy szülő elvesztése, egy állásé, egy házé, vagyis bármely katasztrófa korántsem olyan megsemmisítő erejű, mint a férj vagy a feleség halála.” -írja Neil Simon Ölelj át című darabjában.

Megrendítő és fájdalmas szavak...és hogyan lesz ebből vígjáték? Ehhez kell Neil Simon zsenialitása, életigenlő, kifinomult és minden helyzetben működő humorérzéke, amelyet csak eltanulni érdemes tőle. És aki eljön és megnézi az előadást, az esélyt ad magának a tanulásra! - ajánlja Naszlady Éva rendező, aki nem először visz sikerre színdarabot a Vidám Színpad társulatával.

George Schneider: Kálid Artúr
Jennie Malone: Götz Anna
Faye Medwick: Sajgál Erika
Leo Schneider: Pusztaszeri Kornél
Rendező: Naszlady Éva

Jegyek: https://vidamszinpad.jegy.hu/
Fotó: Csapó Gábor

Bemutatja: 
Vidám Színpad
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)