Musical modern magyar slágerekkel a Vidám Színpadon

Az évad első bemutatója a Horgas Ádám rendezésében Ments meg, szerelem! musical lesz október 14-én, maely olyan magyar slágereket dolgoz fel többek között, mint a VALMAR-tól az Úristen, Carameltől a Szállok a dallal, Honeybeast-től a Legnagyobb hős, Rúzsa Magditól a Szerelem, Margaret Island-től az Eső, Kimnowaktól a Gyémánt, a Jazz+Az-tól a Ma jól vagyok, vagy a címadó Ments meg, szerelem! című dal Márktól.

A musicalvígjáték, melyben Szaszák Zsoltot, Gáspárfalvi Dorkát, Botos Évát, Szakács Tibort, Vadász Gábort, Bartha Alexandrát, Szőlőskei Timeát és Gazdag Tibort láthatja a közönség, a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről szól. Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegély-szolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés. A produkció zenei vezetője Fehér Adrienn, a látványért és a koreográfiáért pedig a darabot nem csak rendezőként, hanem íróként is jegyző Horgas Ádám felel.

Az új évadban továbbra is műsoron maradnak a közkedvelt vígjátékok, az Ölelj át!, a 39 lépcsőfok, a Szeress, ha bírsz! és a Tökéletes esküvő. A zenés színház kedvelőit a Tanulmány a nőkről és a Szextett zenés vígjátékokkal, a gyerekeket pedig Süsü, a sárkány kalandjai, és a Keszekusza varázspálcája előadásokkal várják. Vendégjátékként műsorra kerül még továbbá a Haverok, buli, Bon-Bon musicalvígjáték és a Melyiket a kilenc közül? zenés karácsonyi mese is.

A társulatot fiatal tehetséges művészek és neves rendezők erősítik, zenés és gyermek előadások is helyet kaptak a műsorban, valamint vendégelőadásoknak is otthont ad a színház.

Bemutatja: 
Vidám Színpad
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)