A mosoly évada jegyében indul az Operettszínház következő szezonja!

A sokszínűnek ígérkező évadot ősszel Vincze Balázs rendezésében nyitja a La Mancha lovagja című musical. Ezt követi a nagy operett-klasszikus, a Marica grófnő, melynek rendezője és koreográfusa a Kossuth-díjas Bozsik Yvette lesz. Lehár Ferenc operai igényességgel megkomponált operettjét, A mosoly országát nemzetközi témájához illően Stephen Medcalf világhírű brit rendező álmodja színpadra. Majd jön a Nine (Kilenc) musical.

A broadway-sikert a rendhagyó színpadi megoldásairól ismert Balázs Zoltán rendezésében láthatja a budapesti közönség.

A méltán népszerű Várkonyi Mátyás – Béres Attila szerzőpáros Mata Hari című kémoperája színpadi ősbemutatóként debütál a Kálmán Imre Teátrumban Somogyi Szilárd olvasatában.

Sokak nagy örömére visszatér az Abigél című musical, valamint Ábrahám Pál formabontó operettje, a Viktória. Továbbra is látható A Szépség és a Szörnyeteg, a Csárdáskirálynő, a Diótörő, az István, a király, a János vitéz, a Mágnás Miska, a Menyasszonytánc, a Musicalmesék, Oszi boszi, a repülő nagyanyó, az Elfújta a szél, a Rebecca. A Kálmán Imre Teátrum repertoárján olyan nagyszerű darabokból választhatnak a nézők, mint az Amerikai komédia, A Pendragon-legenda, a Dorian Gray, a Tajtékos dalok – Boris Vian revü, valamint újra lesz Dinner Show.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)