Monte Cristo grófja musical változatban

Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is Az előadás nyáron csak a Margitszigeten látható: 2012. július 20-án és 22-én.

Edmond Dantes szerepét Szomor György alakítja, további szereplők Vastag Tamás, Gulyás Attila, Gubik Petra, Csomós Lajos, Bartus Gyula, Vasvári Csaba, Szőke Pál. Alexandre Dumas regénye alapján a történetet Pozsgai Zsolt írta. Zenéjét szerezte a dalszövegeket írta, valamint a musicalt rendezte Szomor György.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.
További információ, friss hírek, akciók: www.szabadter.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)