Micsoda nő! musicalshow a Madách Színházban

A Pretty Woman – Micsoda nő! musical a klasszikus 1990-es film alapján készült és a Madách Színház hármas szereposztásban Szirtes Tamás rendezésében (Gubik Petra, Molnár Gyöngyi, Borbély Richárd, Zámbó Brigitta, Solti Ádám, Sári Éva, Sánta László, Arany Tímea, Pesák Ádám, Kecskés Tímea, Serbán Attila) állította színpadra. Ebben a káprázatos mesében, amely szépség, szerelem és átalakulás közötti híd, a musical változat új életet lehel az eredeti történetbe.

A dalszövegek mélyre hatolnak a karakterek lelkébe, a zene pedig élettel tölti meg a színpadot.

Vivian, a hollywoodi prostituált, egy véletlen találkozás során élete nagy lehetőségével szembesül, amikor Edward, egy gazdag üzletember bérli őt egy hétre. Ahogy a két világ összecsap, a szerelem ereje a középpontba kerül. Az eredeti film humorát és szenvedélyét a musical magasabb szintre emeli, a mai modern dalok pedig az intimitás és a vágy kötelékét erősítik.

A díszletek és jelmezek hűen tükrözik a film 90-es évekbeli csillogását, ugyanakkor modernséget is hoznak a színpadra. Tihanyi Ákos koreográfiája friss és élénk, ami tökéletesen illik a film romantikus és humoros pillanataihoz. Ezt fokozza az új karakter, a „Happy Man” (Borbély Richárd, Sánta László, Serbán Attila) is, amely vegyíti a narrátor, szállodaigazgató és többek közt a bolti eladó figuráját szenzációs dalokkal megspékelve!

A Pretty Woman musical lenyűgöző újragondolása egy már jól ismert történetnek. Egy különleges élmény, amely hű az eredeti filmhez, ugyanakkor saját jogán is ragyogó. Azok, akik a film rajongói, és azok is, akik csak most ismerkednek ezzel a történettel, garantáltan el lesznek varázsolva, sőt a darab végén felcsendül az a bizonyos dal is, méghozzá eredeti nyelven.

Fotó: Jardek Szabina / Madách Színház

Bemutatja: 
Madách Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)