Meghirdette Dóm téri évadát a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Szegedi Szabadtéri Játékok bemutatta a Dóm téri 2024-es programját. A műsorban Péter Bence világhírű zongoraművész koncertje hallható a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, valamint a Rebecca és az Ezeregy éjszaka musicalek, és az István, a király rock-opera kerül bemutatásra.

93 évvel alapítása után, a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-ben is gazdag programmal készül. A Dóm téri nagyszínpad négy különböző műsorral várja a közönséget.

A szezont a Péter Bence Live koncert nyitja, ahol a zeneszerző-zongoraművész a Szegedi Szimfonikus Zenekar társaságában lép fel, kínálva egyedi műsorát. Az Ezeregy éjszaka című musical ismét a program része lesz, miután az előző évben is nagy sikerrel futott.

A jövő évadban a Rebecca musical is bemutatásra kerül, amely a Manderley-ház asszonya néven is ismert, és már többször megfilmesítették. A bemutató időpontjai július 26., 27., 28., augusztus 2. és 3.

A Dóm térre 40 évvel az első szegedi bemutatója után visszatér a Szörényi Levente és Bródy János által írt István, a király rock-opera, új koncepcióval és díszlettel.

A jegyek már kaphatók dinamikus árazással. A többi 2024-es előadás és koncert információját a későbbiekben teszik közzé. Jegyek online, a Szabadtéri Játékok weboldalán és a szegedi jegyirodában, illetve az Interticket hálózatában érhetők el.

Bemutatja: 
Szegedi Szabadtéri Játékok
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)