Magyar Színházban csendül fel A muzsika hangja

Robert Wise 50 éve bemutatott nagysikerű musicalét állítja színpadára a Pesti Magyar Színház. A muzsikai hangja teltházas hármas premierrel és szereposztással indul útjára. Rendező: Eperjes Károly.

A hatalmas érdeklődésre számot tartó izgalommal, szerelemmel, humorral és közkedvelt dallamokkal fűszerezett darabot a társulat tagjai és a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei mellett Andrádi Zsanett, Csengeri Attila, Endrődi Ágnes, Fonyó Barbara, Geszthy Veronika, Hűvösvölgyi Ildikó, Mahó Andrea, Sáfár Mónika és Wégner Judit előadásában láthatjuk. A többfordulós castinggal kiválasztott szereplők legfiatalabbjai közül sokan, mint például Kornis Anna, Nagy Juli, Bauer Gergő, Ember Léna, Mayer Szonja és Szirtes Marcell a TV2 Az ének iskolája című műsorának diákjai közül kerültek ki. Az előadás szuperprodukcióhoz méltó szereplőgárdával és látványvilággal várja a nézőket.

A muzsika hangjának magával ragadó története a zene és a családi összetartás fontosságára hívja fel a figyelmet. A főszereplő kemény és szigorú Georg von Trapp kapitány hét gyermek édesapja, ennek megfelelően a Pesti Magyar színház csütörtöki főpróbáján a 250 állami gondozott gyermek mellett hétgyermekes családok is részt vehetnek. A színház alapvető irányelvei közé tartozik, hogy minél több fiatallal ismertethesse meg a művészeteket, gazdagíthassa kulturális élményeiket.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (4 szavazat)