Hölgyválasz - világpremier a Játékszínben

A japán Hölgyválasz című film amerikai változata világsikerré vált, színpadi adaptáció azonban nem készült még belőle. Szuo Maszajuki forgatókönyvéből Szente Vajk alkotott színpadi változatot és rendezőként is jegyzi a produkciót, amelyben a főszerepeket Molnár Andrea táncművész, Kolovratnik Krisztián és Lévay Viktória játssza, és színre lép a darabban a Játékszínbe visszatérő Liptai Claudia is.

Hölgyválasz című táncos előadásban Molnár Andrea, Kolovratnik Krisztián, Lévay Viktória és Liptai Claudia partnereként színpadra lép Csonka András, Tóth Enikő, Szerednyey Béla, Varga Ádám és Barabás Kiss Zoltán, videóbejátszásban Nagy Sándor és Kárpáti Rebeka.

A főszereplő, Richard élete tökéletes – anyagi biztonságban él, sikeres karrierje mögött  szerető feleség áll. Ám valami mégis hiányzik... Egy este a vonatról észrevesz egy titokzatos, vonzó nőt, aki a „Miss Betsy tánciskolája” neonreklám fölötti ablakból valahová a messzeségbe néz… Rabul ejti ez a pillantás, így aztán legyőzve félénkségét, kisvártatva megjelenik a tánciskolánál és beiratkozik...

A darab műfaja szerint vígjáték, ám Szente Vajk musicalként aposztrofálja, amelyben a dalokat ezúttal táncok helyettesítik. A tánc kulcseleme lesz a produkciónak. „A mozgásterünket a színpad mérete határozza meg, ugyanakkor pompás adottsága a Játékszínnek, hogy a táncosok nagyon közel vannak a közönséghez.” - teszi hozzá a rendező.

Bemutatja: 
Játékszín
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)